SZC logo

Kecskeméti Szakképzési Centrum

OM kód: 203041/11 | 6000 Kecskemét, Hunyadi tér 4.

Intézmény logo

Kecskeméti Szakképzési Centrum Kollégium

 • Hírek
 • Közérdekű adatok

Bemutatkozás

Kedves Látogatók!

Kedves Érdeklődő!

 

Köszöntjük a Kecskeméti Szakképzési Centrum Kollégiumának honlapján!

Kollégiumunk egy térítésmentes lehetőség mindazok számára, akik a Kecskeméti Szakképzési Centrum iskoláiban szeretnének tanulni, de olyan távol laknak, ahonnan már nehéz lenne megoldani a mindennapi bejárást. A kollégium a diákok második otthona, ahol nyugodt körülmények között tanulhatnak, díjazásért napi háromszori étkezést kapnak, sport- és szabadidős programokon vehetnek részt.

A kollégiumi életnek persze megvannak a maga szabályai: ébresztő, a szobák rendben tartása, kilépés és eltávozás nevelőtanári engedéllyel, kötelező tanulóidő és esti villanyoltás, és még sorolhatnánk.

A nevelőtanárok igyekeznek a diákoknak minden támogatást megadni a tanulásban, az egyéni problémák megoldásában, a pályaválasztásban és a szabadidő tartalmas eltöltésében.  

Az, hogy mi marad meg emlékként a kollégiumi évekből, csak a kollégistákon múlik: a sok-sok rendezvény, kirándulás mellett az életre szóló barátságok, a diákcsínyek, a közös élmények. Nem érdemes kihagyni!

A Kecskeméti Szakképzési Centrum Kollégiuma három telephellyel rendelkezik. A Hunyadi tér 4. szám alatti mintegy 200 fős telephelyen csak fiúkat, a Nyíri út 73. szám alatti telephelyen ugyanilyen létszámban csak lányokat fogadunk, míg a Nyíri út 32. szám alatti telephelyen szintenként elkülönítve 50 fiút és 50 lányt. Ezen a telephelyen elsősorban a KSZC Széchenyi István Technikumának diákjai kapnak elhelyezést.

 

 

Fiúkollégium – Kecskemét, Hunyadi tér 4.

Lánykollégium – Kecskemét, Nyíri út 73.

Koedukált kollégium – Kecskemét, Nyíri út 32. 

 

Szeretettel várjuk leendő kollégistáinkat!

 

Lassu Gábor
igazgató

Bemutatkozás

Partnereink

  SZC logo

  Kecskeméti Szakképzési Centrum


   • Intézmény logo
   • Kecskeméti Szakképzési Centrum Kollégium

    6000 Kecskemét, Hunyadi tér 4.

   • Telefon: 06 (76) 480 - 744

    E-mail: kollegium@kecskemetiszc.hu

    OM azonosító: 203041/11


   2023Kecskeméti Szakképzési Centrum Kollégium